×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Gündem Ekonomi Sağlık Spor Türk Dünyası Kültür Sanat

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri E-gazete Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Gül Gülasem ATEŞ

TİTANLAR SAVAŞI..

 

                         

TİTANLAR SAVAŞI..

 

Bir yanardağ patlamışcasına kızıl alevlerin sardığı 29 Temmuz 2021 Perşembe günü antik çağlardan beridir yeşilin maviyle buluştuğu Akdeniz kıyılarında ve cennet ülkemizin farklı noktalarında çıkan yangınlar yaz mevsimine has veya bilinçsiz insanlar tarafında mangal vs.. yakıp söndürülmeyen yangınlar, değildi. 154 ayrı noktada başlatılan ve uzun uğraşlar sonucunda 145 yangın noktasının kontrol altına alındığı bu büyük felaket, adeta cehennemden bir esinti değmiş gibi tüm Akdeniz kıyı şeridini sararken geriye evleri, bağları, bahçeleri, seraları, ahırları, hayvanları, çaresizlik çığlıklarıyla kuşatılmış alev ve külle kavrulmuş tabiat örtüsü, evsiz barksız her şeyini kaybetmiş yüreği kan ağlayan insanlar bıraktı. 

 İlk günlerde çıkan yangınlarda sabotaj ihtimalinden söz edilirken, üç gün önce akşam saatlerinde bu meş'um işi, son seçimlerde her evden bir oy alan eli kanlı terör örgütünün üstlendiğini öğrendik. Ülkem insanlarını korku ve dehşete düşürüp ümitsizlik ve çaresizlik girdabına çekerek kıvrandıran yangınların failleri ortaya çıktı diye sevinir gibi olduysak da akabinde TERÖR ÖRGÜTÜNÜN ismini - etkisini daha çok duyurmak, için böyle bir video çektiklerini de düşünmeden de geçmedik. Aradan çok zaman geçmeden Türkiye'yi, "yardıma muhtaç ve çaresiz" duruma düşürecek bir algı operasyonuyla güne uyandık. Sözde uluslararası yardım çağrıları yapan ve ismi daha önceleri hiç duyulmamış Global Call tarafından, #HelpTurkey kampanyası başlatıldı. Türkiye, var gücüyle orman yangınlarıyla mücadelesini sürdürürken, "Global Call Help Turkey" yani "Küresel Çağrı, Türkiye'ye Yardım Edin" etiketiyle bir paylaşım sahneye kondu. Bu etiketin çıkışı, yüksek takipçili "INFLUENCER -ETKİLEYİCİ diye adlandırılan reklam ajanslarının etkin olduğu Instagram'dan gelirken, Twitter üzerinden de sahte hesaplar devreye sokularak dünya genelinde ses getireceğine inandıkları sinsi planlarını devreye koymuş oldular. İstedikleri tek şey Türkiyenin, fırtınada dümeni kırılmış sağa sola yalpalayan bir gemi gibi, dalgaların insafına terk edilmiş bir ülke olduğunu tüm dünyaya göstermekti. 

▪️Ardından Sosyal medya ağ analizleri ile tanınan akademisyen Dr. Marc Owen Jones, orman yangınlarıyla mücadele için Türkiye’ye uluslararası yardım çağrısı yapılan “Help Turkey” etiketiyle başlatılan kampanyanın amacını “dezenformasyon” olarak tanımladı.Marc Owen Jones, Twitter'da 1-2 Ağustos arasında sosyal medya gündeminde yer alan "Help Turkey" etiketinin 160 bin etkileşim ve 46 bin hesabı kapsayan analizini içeren bir Tweet serisi paylaştı.Jones'un analizlerine göre önce sahte ve bot hesaplar açıldı, bu etiket ile bir anda paylaşımlar yapılmaya başlandı. O paylaşımlar, FETÖ'cü hesaplar başta olmak üzere çok kullanıcılı hesaplar tarafından yaygınlaştırıldı.Milyonlarca etkileşim içeren o sözde yardım kampanyasının dünya gündeminin üst sıralarında yer alması sağlandığını ve en çok paylaşım yapan hesaplar yaptıkları paylaşımlarını kısa süre sonra sildiğini, "Help Turkey" kampanyasının Türkiye'yi zayıf, yetersiz ve çaresiz gösteren bir çerçevede tasarlandığını, kampanyanın büyüklüğü de dikkate alındığında bunun bir etki/algı operasyonunu akla getirdiğini söylerken, FETÖ'cü Bülent Keneş gibi isimlerin bu etiketle yaptıkları Türkiye karşıtı paylaşımları da örnek olarak gösterdi.▪️Düşünsenize bundan birkaç ay önce gazeteci kimliğine bürünmüş, medya tetikçisi bir müptezel bir video çekmiş ve içeriğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iktidarı bırakıp gitmesinin ancak bazı olağanüstü olayların yaşanmasıyla mümkün olabileceği"ni pervasızca tek tek sıralayarak, açık ve net cümlelerle bunlardan birinin de "büyük yangınlar" olduğunu ifade etmişti. Vatansız bayraksız sözde gazetecinin konuşması orman yangınlarına işaret ederken, şeytan güdümlü korkunç bir yangının, FİTNE yangınının fitilini ateşlenmek istediği görünmekte. Bu yangın silsilesi sadece ülkemizle sınırlı değil. ABD’den Rusya’ya, Güney Amerika’dan Afrika’nın kuzey, orta ve güney bölgesine ve Arap Körfezi’ne kadar pek çok bölgeyi ateş kırmızısına boyarken, İtalya, İspanya, Yunanistan ve Romanya gibi birçok AB ülkeside yangınla mücadele ediyor.

▪️Hiç bir şey tesadüf değildir. İNSANOĞLUNUN hayata gelmesindeki sebepler bütünü, tüm yaşadıklarına da amildir. Yaşanan, hissedilen, karşılaşılan, tekrar edilen olaylar ve yerlerin hepsi de bütünün birer parçasıdır. Hayatı daha iyi anlamak ve anlamlandırmak için parçadan bütüne veya bütünden parçaya derinden sorgulayarak bakılmalıdır. Bunun için de farkındalık içinde olunmalı, farkındalıklar arttırılmalıdır. Mesela, Microsoft’un kurucusu Bill Gates geçtiğimiz günlerde Bodrum'a gelmesi ünlü bir otele ait lüks restoranda yemek yedikten sonra ülkemizden ayrılması, 7 kişilik ziyafet için adeta küçük bir servet ödemesi, performans sanatçısı Marina Abramoviç’in ağaca sarılarak verdiği poz da Türkiye ve dünyada çıkacak yangınların habercisi mi (?!) diye düşünmeden geçemiyor insan..▪️ Kimse üzerine basmasın diye, Cordeliers Kilisesi duvarına dikey olarak gömülen ünlü Fransız kahin (!) Nostradamus’u bile geride bırakan, kahinlikte haddi hesabı olmayan, kehanet içeren kapakları okuyucusuyla buluşturan The Economist dergisinin 2021 yılı için hazırladığı kapağa dikkat çekmek istiyorum. Aramızda bu derginin sahibinin kim olduğunu bilenler elbette var, şimdi bilmeyen okuyucularımızla birlikte küflenmiş şatoların gizli dehlizlerine tarihsel bir yolculuğa çıkıyoruz. 

▪️ Rothschild ismi Almanca "kırmızı kalkan" demekmiş. Bu sözde kutsal ailenin soyunun Yahudi inancına sahip Hazar Türkleri'ne dayandığı söylensede konuya ilişkin kesin bir kanıt bulunmamaktadır. Ailenin sahip olduğu finans imparatorluğunun bir kurucusu Mayer Amschel Rothschild koyu bir Yahudi ırkçısı ve akıl almaz boyuttaki tüm servetini gizli bir vakfa devretmiş. Bu vakfın asıl görevi tüm dünyayı kapsayan, büyük İsrail devletinin inşasıymış. (!) Uluslararası finans alanında Rotschild ailesi kadar etkili olduğu düşünülen, başka bir aile daha yoktur. Yüzyıllar boyunca kralları, dükleri, psikoposları kendi menfaatleri doğrultusunda kullanabilen bu aile hakkında tarih boyunca birçok şey yazılmış, çizilmiştir. Fakir bir ailenin sıfırdan başlayarak dünyanın en etkili 'hanedanlıklarından' birine dönüşmesi gerçekten ilginç bir hikaye. Prens 4. Wilhelm'in yanında muhasebesi olan Mayer Amschel, Prensin ülkesinden kaçtı ve kaçarken o dönem tam $ 3.000.000 parayı Mayer Amschel’e emanet eder ve efsane başlar. Rivayete göre fıçılara gizlenmiş paraları Napoleon askerleri bunu fark edemez. O paraların sonradan Prens'e iade edildiği söylensede, Prens'in bıraktığı servete el koyan Mayer Amschel’in gasp ettiği paraları çocukları arasında paylaştırdığı iddiaları daha inandırıcı bulunmuş. Elinde bulundurduğu şaibeli servetle güçlenen Amschel Mayer Rotschild, Şeytani zekasını kullanarak para piyasasını kontrol altında tutma adına oğullarını Avrupanın beş büyük başkentine gönderir. Elindeki güçle yetinmeyen Rotschild’ın bir çok önemli savaşıda finanse ettiğine dair bilgilerinde sizinle paylaşmak istiyorum. 

▪️Napoleon ile İngiltere arasındaki Waterloo Savaşı'nda iki taraf da yüksek faizle finanse edildi. 

Kırım Savaşı için Osmanlı'ya 600.000 sterlin verildi. (Aynı zamanda Osmanlı'ya dış borç veren ilk aile)

Adolf Hitler'in güçlenmesi ve silanlanmasına yardım edildi.

1918 Bolşevik İhtilali sonrasında Çar'ın idamının ardından isyancılarla ilk görüşme yapılarak, Hazar petrolleri için anlaşma yapıldı.

Rus-Japon Savaşı için zemin hazırlandı, o dönem bir gazeteci şöyle yazıyordu, 'Rusya savaşmak istemiyor, Japonya da savaşmak istemiyor. Öyleyse neden bu savaş gerçekleşiyor?'

Afrika'da birçok savaş ve devrim sonucunda bir milyon kişi hayatını kaybetmiştir, bu yaşananların arkasındaki en önemli sebep yeraltı zenginliğidir. Rotschild ailesinin, dünyadaki yer altı kaynaklarının % 40'ına sahip olduğu iddia ediliyor. İstisnai durumlar dışında hanedanlık ve paranın tümü en büyük oğulun en büyük oğlu tarafından yönetiliyormuş. 18. yüzyılın sonlarına doğru başlayarak Avrupa'nın çeşitli merkezlerinde bankalar kurmuş, dünya üzerinde birçok siyasi ve ekonomik olayda parmağı olduğu söylenirken, bu mavi kürenin gördüğü gelmiş geçmiş en karanlık ailelerden birisi Rothschild hanedanlığı kısacası ünlü Rothschild ailesidir. 

Şaşırdık mı tabiki hayır. Hız kesmeden konuya devam ediyoruz. 

Efendim eğer İsrail güdümlü The Economist dergisini detaylıca incelerseniz muhtemelen bu yıl içinde dünyada nerelerde orman yangınlarının çıkacağını göreceksiniz. Ülkemizi ve tüm dünyayı ateş - duman ablukası altında bırakan yangınların ( içsel- gizli- dışa kapalı ) EZOTERİK İDEOLOJİ’nin eseri olduğu gün gibi aşikardır. 

Derginin Kapağında bir slot makinesi ve bu makinenin ekranında 4 bölüme ayrılmış çeşitli semboller yer alıyor. Slot makinesi ya da diğer adıyla meyve makinesi, dünyaca popüler olan bir kumar makinesidir. Makinenin ekranında üç ya da daha fazla sayıda makara bulunur. Makaralar döndükten sonra ekrandaki hizada duran sembollere göre müşteriye ödeme yapılır. 

The Economist dergisinin kapağındaki sembollerin verdiği anlamlar şöyle açıklanmıştır.Dünya üzerinde covit 19 Aşılamalarının devam edeceği, Amerika’nın parçalanacağı, Çin ve Amerika arasında enerji kaynakları hakkında sorunlar yaşanacağı, petrol ile bağlantılı olan DOLAR’ın Güneş, Biyogaz, Rüzgar enerjisi gibi yenilenebilir enerji kaynaklarının ön plana çıkması ile değerinin düşeceği ve tüm dünyada ORMANLARIN YANACAĞI. Durun daha bitmedi, dünyada ses getiren önemli konulara imza atan Time Dergisi’nin de bu günleri işaret edercesine ORMAN YANGINLARINI KONU alan kirli elllerle hazırlanmış skandal niteliğinde bir kapak sunumuyla NİSAN ayında okuyucularıyla buluşmuş. 

Kapakta yer alan görselde ormanlarda çıkan yangınların yabancı kişilerin ellerinde bulunan kibritlerle çıkarılacağı gösteriliyor. Bu kapak fotoğrafıda sosyal medyada kısa sürede gündem olurken, yangınların çıkışın neden olarak gösterilen sabotaj iddialarını iyice güçlendirerek akıllara soru -ünlem işaretlerini yerleştirmiş oldu. 

Ülkemiz başta olmak üzere Dünya genelinde ormanlık alanlara uygulanan Suikastler sonucunda mikrodan makroya binlerce canlı öldürüldü. 

▪️Bu yangınları tasarlayan, kendilerini [haşa ]İLAH olarak adlandıran GLOBAL GÜÇ şimdilerde elleri böğründe, her yanı saran alevleri dumanlar arasında orman çalışanlarını, itfaiyecileri, onlara yardım eden halkın canhıraş gayretlerini müstehzi bir gülüşle izlerken, Kıyamete beş kala,

İLAHİ ADALET sahibi, Eşi ve benzeri bulunmayan, Kuvvetli - kudretli, yüceler yücesi Allah Azze ve celle’yi unuttular. 

Allah (cc) ( fırsat tanır) İMHÂL eder ama asla ihmâl etmez - UNUTMAZ..!

Zalimlerin zulümlerine, üç günlük dünya menfaati karşılığında; HAKKA batılın kisvesini giydirmeye çalışan sözde ilahlar şimdi neredeler? 

Nerede ölümsüz olduklarını iddia edenler. Nerede Nemrut, Firavun, Karun. Nerede İlmini şerre kullanan Bela. 

 İlâhlık taslayan Firavuna Kızıldeniz mezar olmadı mı? Bir sivrisinek, zalim Nemrudun helakına sebeb olmadı mı ? Yüce mevlanın verdiği Servet ve ihtişamıyla kibirlenen Karun, hazinleriyle yere gömülüp yok olmadı mı?

▪️ Aziz ve Celil olan Allah imhal (tehir eder) eder ama asla ihmal etmez.

Yeryüzündeki tüm kullarına fırsat tanır. Mal - evlat - makam - mevki - şöhret - güç ve otorite vererek onları imtihan eder. Kendisine sunulan dünya hayatını dürüstçe kullanmayanlar, kısacık ömürlerini bitirip ölecek ve Semud, Ad, israil, Samiri, Eyke halkı, Kureyş müşrikleri gibi geride enkaz ve moloz yığınları bırakıp tarih sahnesinden silinip gidecekler. 

▪️ Mülkün Ebedi ve Sonsuz Sahibi, 

  Ezelî ve Ebedi olan Allah'tır..

 

Gül Gülâsem ATEŞ

YORUM YAPIN

haber yazılımı | Copyright © 2024