×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Gündem Ekonomi Sağlık Spor Türk Dünyası Kültür Sanat

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri E-gazete Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Şimdi yeni şeyler söylemek lazım

10 Mayıs 2021 tarihinde yayın hayatına başlayan ve sizlerin destekleriyle bugünlere ulaşan gazetemizde köklü bir değişiklik yaptık.

Gündem 03/11/2021 12:26 03/11/2021 13:02

A- A+

Sevgili okuyucularımız;

10 Mayıs 2021 tarihinde yayın hayatına başlayan ve sizlerin destekleriyle bugünlere ulaşan gazetemizde köklü bir değişiklik yaptık. Nedenini sizlerle de paylaşmak istiyoruz.

Elçi Haberi'n ilk kuruluşunda sadece Eskişehir haberlerini sizlerle paylaşıyorduk. Yayın politikası gereği terör ile iltisaklı partilerin haricinde her siyasi partinin çalışmalarına yer verirken, Eskişehir özelinde de güncel her haberi özgün içeriklerle, toplumun ortak değerlerini dikkate alarak hızlı ve güvenilir bir şekilde sizlerle paylaşmaya gayret ettik. Benzer sitelerde belirli bir saatten sonra haber akışı kesilirken bizler yirmi saate yakın süren mesaimizde son dakika haberlerini de sizlere ulaştırmaya gayret ettik.

Youtube üzerinden yaptığımız programlarla da şehrin, siyasetin nabzını tutarken spora ve kültüre duyarsız kalmayıp birçok ilki de sizlerin beğenisine sunduk.

Yazarlarımızın çeşitliliği, bir çok ilden yazarımızın gazetemize kattığı değer herkes tarafından takdirle karşılandı. Yirmiyi aşkın yazarımız farklı konularda istikrarlı bir şekilde yazılarını sizlere ulaştırdı. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Temmuz 2021 itibari ile okuyucu kitlesinin ülkenin farklı illerinden oluşmaya başlaması ile Eskişehir tanıtımına katkı sağlarken bu kitlenin ilgisini çekecek ulusal haberleri de paylaşmaya başladık. Bu vesileyle kitle her geçen gün daha da büyüyerek bize de güç  verdi.

Yayın hayatımıza başladığımız ilk günden itibaren ayrı bir başlık altında Türk Dünyası haberlerini sizlere ulaştırmaya gayret ettik. Ve bu haber içerikleri okuyucu kitlemizi Türk Dünyasına taşıdı. Türk Dünyasında değişiklikler gerek siyasal gerekse ekonomi haberleri sizler tarafından çok okunanlar arasına girdi.

eskişehirgazate.com yayın hakları tarafımıza geçince Eskişehir haberlerini oradan paylaşmaya başladık. Bu gerekçe ile Elçi Haber'de yayın politikamız da köklü bir değişikliğe giderek kurulduğu ilk günden beri ulusala göz kırpan donanım ve kadrolarıyla birlikte ait olduğu yere ulusal haberciliğe taşıma kararı aldık. Eskişehir’e özel haberlerimizi eskisehirgazete.com sitemizden okurken ulusal haberleri elcihaber.com üzerinden takip edebilirsiniz.

Bu değişimin temelini oluşturacak ve okuyucusuna bir karakter sunacak olan Elçi Haber; içeriklerin tamamına yakınını Türk Dünyası haberlerine ayıracaktır.

Türk dünyasındaki ekonomik,sosyal,kültürel,politik spor haberlerini gazetemizden okurken aynı zamanda binlerce yıllık geçmişi olan Türk Dünyasına özel makaleleri de okuma fırsatı bulacaksınız.

Yenilenen yayın politikamızı çok seveceğinize inanıyor gücümüzü sizden alıyoruz.

Şimdi yeni şeyler söyleme zamanı

Yeni site yazılımı, yeni logo, yeni içerik ile sizlerleyiz. Şimdiden bu değişimin sizler tarafından kabül göreceğine inanarak desteklerinizin artarak devam edeceği düşüncesindeyiz.

Elçi Haber ailesi adına Genel Yayın Yönetmeni

Salih Soner Güncan.

YORUM YAP

RÖPORTAJLAR TÜMÜ

haber yazılımı | Copyright © 2024