×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Gündem Ekonomi Sağlık Spor Türk Dünyası Kültür Sanat

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri E-gazete Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Okul Çevresi Güvenliği Konulu Toplantı !

İçişleri Bakanlığı, okulların çevresindeki güvenlik önlemleri hakkında toplantı gerçekleştirdi.

Yaşam Türkiye 04/09/2023 14:24 04/09/2023 14:24

A- A+

İçişleri Bakanlığı, okulların çevresindeki güvenlik önlemleri hakkında toplantı gerçekleştirdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu hafta düzenlenen Güvenlik, İstihbarat ve Koordinasyon Toplantısı'nın ana konusunun okulların çevresindeki güvenlik önlemleri ve trafik denetimleri olduğunu belirtti.
Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bakan yardımcılarının, jandarma, emniyet ve sahil güvenlik  birim yöneticilerinin katılımıyla Güvenlik, İstihbarat ve Koordinasyon Toplantısı’nı gerçekleştirdiklerini belirtti.
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı'nın başlamasına sayılı günler kaldığını hatırlatan Yerlikaya, İlkokul 1. ve 9. sınıf öğrencileri için "Uyum Haftası’nın bugün itibarıyla başladığını söyledi.
Yerlikaya, bu haftaki koordinasyon toplantısının temel konusunun da okulların çevresindeki güvenlik önlemleri ve trafik denetimleri olduğunu bildirerek;
"Valiliklerimizin koordinasyonunda okullarımızın çevresindeki güvenlik önlemleri ve trafik denetimleri büyük bir hassasiyetle uygulanacak. Göz aydınlığımız olan öğrencilerimize, öğretmen, idareci ve velilerimize selam ediyor, hepsine üstün başarılar diliyorum."
İfadelerini kullandı.

YORUM YAP

RÖPORTAJLAR TÜMÜ

haber yazılımı | Copyright © 2024