×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Gündem Ekonomi Sağlık Spor Türk Dünyası Kültür Sanat

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri E-gazete Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Nihat Hatipoğlu Hastaneye Kaldırıldı !

Nihat Hatipoğlu tansiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Yaşam Gündem Türkiye 19/08/2023 13:14 19/08/2023 13:14

A- A+


Nihat Hatipoğlu tansiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, 18.08.2023 tarihinde akşam saatlerinde tansiyon sebebiyle rahatsızlandı. Rahatsızlanan Hatipoğlu, hastaneye kaldırıldı.
Sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımlarda tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Ayrıca paylaşımda Prof. Dr. Hatipoğlu için dua isteğinde bulunuldu.

Nihat Hatipoğlu Kimdir ?
Hatipoğlu, 11 Mayıs 1955 tarihinde Diyarbakır’da dünyaya geldi. İlkokulu Siirt ve Malatya’da tamamlayan Hatipoğlu, 1975 senesinde Uşak İmam Hatip Lisesi’ni bitirdi. 1981 senesinde ise Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ni bitirdi.
Aynı fakültede Hadis Ana Bilim dalında "Kur’an-ı Kerim’in Anlaşılmasında Hadislerin Rolü" isimli çalışmasıyla doktor, 2000 senesinde doçent oldu. 2012 yılında da profesör olan Nihat Hatipoğlu, şu anda Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Hadis Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi olarak görev yapmakta.

Arapça eğitimi için 1985-1987 yılları arasında Mısır’da bulundu. İmam-Hatip, Kur’an Kursları Müdürlüğü görevini üstlendi. Şu anda Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı olarak görev alıyor.
Nihat Hatipoğlu evli ve 3 çocuk babasıdır.

YORUM YAP

RÖPORTAJLAR TÜMÜ

haber yazılımı | Copyright © 2024