×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Gündem Ekonomi Sağlık Spor Türk Dünyası Kültür Sanat

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri E-gazete Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

MHP'li Yönter: Döviz kurundaki artışın hiç bir ekonomik temeli, hiç bir gerçekçi nedeni yok.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndaki görev değişimi, CNN TÜRK yayınına katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'in de gündemindeydi. Yönter, "Seçilen ismin doğru olduğu kanaatindeyim" dedi, Nureddin Nebati'yi tebrik etti.

Gündem Ekonomi Türkiye 02/12/2021 16:04 02/12/2021 16:05

A- A+

CNN TÜRK yayınına katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'in gündemindeki sıcak gelişmeleri değerlendirdi.

MHP'li Yönter, Ekonomideki gelişmelere MHP'nin bakışı nasıl? Asgari ücret ne kadar olmalı? MHP, CHP'nin miting kararına ne diyor? Erken seçim ihtimali yakın mı? İYİ Partili Türkkan hakkında fezleke de mMclis'te gündeme gelir mi? Gelirse MHP'nin tavrı ne olur, parti ne yapmalı? sorularına yanıt verdi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndaki görev değişimi hakkında da konuşan Yönter, "Seçilen ismin doğru olduğu kanaatindeyim, Nureddin Nebati Bey'i tebrik ediyorum" dedi.

Türkiye faiz oranları açısından Avrupa'nın 1 numarası, küresel ekonomide de diğer ülkelerle mukayese edildiğinde ilk 10 ülke arasında. Faiz artışı; işsizlik demek, yoksulluk demek, kapanan fabrikalar demek. Biz üretmek, gelişmek, kalkınmak zorundayız.

Döviz kurundaki artışın hiç bir ekonomik temeli, hiç bir gerçekçi nedeni yok. Türkiye siyasi ve ekonomik olarak abluka altında. Bunu görmek zorundayız. Bugüne kadar bilhassa 24 Haziran seçimlerinden sonra 4 kur saldırısına maruz kaldık.

 

 

YORUM YAP

RÖPORTAJLAR TÜMÜ

haber yazılımı | Copyright © 2024