×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Gündem Ekonomi Sağlık Spor Türk Dünyası Kültür Sanat

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri E-gazete Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

MHP’li Yıldız’dan Muhalefete Disney Tepkisi !

MHP’li Feti Yıldız, Disney platformunun kararına ses çıkarmayan muhalefete tepki gösterdi.

Yaşam Gündem Dünya Türkiye 07/08/2023 15:51 07/08/2023 15:51

A- A+

MHP’li Feti Yıldız, Disney platformunun kararına ses çıkarmayan muhalefete tepki gösterdi.
Milliyetçi Hareket Partisi Hukuk ve Seçim İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Disney Plus platformu ve ABD’nin nükleer bomba ile Japonya’yı vurmasının 78. Yılına ilişkin açıklamalarda bulundu.
Yıldız, yaptığı paylaşımda, ABD’nin 6 ve 9 Ağustos tarihlerinde, Nagazaki ve Hiroşima’ya attığı nükleer atom bombaları sonucu 220.000 masum insanın ölümüne neden olduğunu belirtti ve bu saldırıyı “Soykırım” olarak değerlendirdi.
Ermeni lobisinin Disney Plus platformu üzerindeki baskısı sonucunda “Atatürk” dizisi yayım planından çıkarıldı. Platformun bu kararına ses çıkarmayan muhalefete tepki gösteren Yıldız “İçimizdeki iş birlikçi utanmazlar soytarılar sus pus… bazıları ANCA ile beraber kıs kıs…” açıklamalarında bulundu.


ANCA
ANCA, ABD’de sözde Ermeni soykırımının ABD tamamında resmen tanınması ve Türkiye’ye yaptırım uygulanması gibi amaçlar güden Türk karşıtı bir kuruluştur.

YORUM YAP

RÖPORTAJLAR TÜMÜ

haber yazılımı | Copyright © 2024