×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Gündem Ekonomi Sağlık Spor Türk Dünyası Kültür Sanat

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri E-gazete Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

MHP'den altı benzemez toplantısı açıklaması: Zilletin resmi, gün yüzüne çıkmıştır

“Değil altınız altmışınız da toplansanız milli gücü asla geçemezsiniz”

Gündem Türkiye 13/02/2022 14:22 13/02/2022 14:22

A- A+

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çağrısı üzerine altı siyasi partinin liderleri yuvarlak masa etrafında bir araya geldi. '6 benzemez'in bir araya gelmesi gündemdeki yerini henüz korurken Cumhur İttifakı'nı oluşturan AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi'nden ise açıklama ve tepkiler sürüyor.

Konuya ilişkin MHP Genel Başkan Yardımcısı - İstanbul Milletvekili Dr.İzzet Ulvi Yönter ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç değerlendirmede bulundu.

DEĞİL ALTINIZ, ALTMIŞINIZ DA TOPLANSANIZ MİLLİ GÜCÜ ASLA GEÇEMEZSİNİZ

MHP Genel Başkan Yardımcısı Dr.İzzet Ulvi Yönter açıklamasında, "Değil altınız altmışınız da tıpkı Malta Şövalyeleri gibi yuvarlak bir masa etrafında toplansanız bile iki Liderin duruşuyla tecessüm eden milli gücü, muazzam güveni, muteber güvenceyi asla geçemezseniz. Cumhur İttifakı istiklal davamızın, istikbal haklarımızın bayraklaşmasıdır…" ifadelerini kullandı.

BÖLÜCÜ ZİHNİYETLE BİR ARADA OLMALARI TAMAMEN GÜN YÜZÜNE ÇIKMIŞTIR

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç ise; "Mevcut ve milletin teveccühünü almış hükümete ve Cumhur ittifakı’na karşı birbirine benzemezlerin ısrarla bir araya gelmeleri; ikbal ve menfaat için okyanus ötesi başta olmak üzere karanlık ve bölücü zihniyetle bir arada olmaları, zilletin resmini tamamen gün yüzüne çıkarmıştır." dedi.

YORUM YAP

RÖPORTAJLAR TÜMÜ

haber yazılımı | Copyright © 2024