×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Gündem Ekonomi Sağlık Spor Türk Dünyası Kültür Sanat

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri E-gazete Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Karabağ Zaferi Anadolu Üniversitesi’nde Kutlandı

Karabağ Zaferi’nin birinci yıl dönümü Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Bilim Kültür ve Sanat Merkezi’nde Kutlandı.

Kültür -Sanat Türkiye Türk Dünyası 13/11/2021 16:12 13/11/2021 16:12

A- A+

Kardeş Azerbaycan’ın 30 yıllık Ermenistan işgaline son veren Karabağ Zaferi için Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi, Eskişehir Azerbaycanlılar Derneği, Gençlerin Töhfesi İçtimai Birliği ve Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Araştırmaları Kulübü Sazova’da bir araya geldi.

Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Topal’ın açılış konuşmaları ile başlayan programda, Türk Ocakları Eskişehir Şube Başkanı Prof. Dr. Nedim Ünal, Türk Dünyası Araştırmaları Kulübü Başkanı Sevinj Nasrullah, Eskişehir Azerbaycanlılar Derneği Başkanı Cavid Aydın, Gənclərin Töhfesi İctimai Birliği Başkanı Asim Valiyev, Azerbaycan Türkiye Gıda Güvenliği İctimai Birliğinin Başkanı Mehseti Huseynova, Azerbaycan Sebail İlçe Belediyesi Gençler ve Projeler Şube Müdürü Taleh Mansurov selamlama ve zaferin önemine vurgu yapan birer konuşma yaptılar.

Türkiye-Azerbaycan kardeşliğine ve Türk dünyasının birlikteliğine işaret edilen bu bölümün ardından Türk Dünyası Araştırmaları Kulübü öğrencilerinin müzikal ve folklorik gösterileri sunuldu. Coşkulu ve zengin içerikli program Türkiye-Azerbaycan ilişkilerine katkı sunanlara plaket ve hediyelerin sunulmasıyla sona erdi.

YORUM YAP

RÖPORTAJLAR TÜMÜ

haber yazılımı | Copyright © 2024