×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Gündem Ekonomi Sağlık Spor Türk Dünyası Kültür Sanat

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri E-gazete Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

İşte Kate Middleton’ın Güzellik Sırrı !

Kraliyet Ailesi’nin en çok dikkat çeken üyelerinden olan Kate Middleton, yaşam tarzının yanı sıra her zaman fit ve bakımlı görünümü, sadece yaşam tercihiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Hemen her zaman aynı görünümde olmasını neye borçlu dersiniz? İşte Middleton’ın sırrı..

Dünya Sağlık 05/09/2022 12:06 05/09/2022 12:06

A- A+

Üç çocuk annesi Middleton, aynı zamanda kraliyetin yoğun gündeminde de oldukça meşgul. Buna rağmen düzenli bir hayatı sürdürmeye kararlı olan düşes, sağlıklı bir beslenme planına ve sabit bir egzersiz rutinine sadık kalıyor.

KATE MIDDLETON BİR GÜNDE NE YİYOR?

Middleton'ın beslenme sisteminde, her besinin kendine ait bir yeri olduğu biliniyor. Meyve ve sebzelere ayrıca önem veren Middleton, güne oldukça sağlıklı bir smoothie karışımı ile başlıyor. MailOnline'ın haberine göre; sabahları ve öğleden sonraları, lahana, matcha, ıspanak, marul, kişniş ve yaban mersini karışımı ile yapılmış bir smoothie tüketiyor.

Öğle yemekleri rutininde ise genellikle avokado, soğan, salatalık veya beyaz peynirli karpuz salatası tüketiyor. Bu yiyeceklere genellikle; zeytinyağı, elma sirkesi, limon suyu, karabiber ve bir tutam tuz içeren bir sos eşlik ediyor.

Akşam yemeklerinde ise ızgara bir tavuk gibi sağlıklı besinler tüketse de arada bir ailesiyle birlikte kaçamaklar yaptığı ve bu konuda da dikkatli olduğu bilinenler arasında.

KATE MIDDLETON'IN EGZERSİZ RUTİNİ NEDİR?

Kate Middleton, Kraliyet Ailesi'nin en sportif üyelerinden biri olarak nitelendiriliyor. Özellikle düzenli fitness rutini ile fit bedenini sürekli kılıyor. Fakat boş zamanlarında en sevdiği şeylerden biri, koşuya çıkmak.

Ayrıca tenisten de oldukça hoşlandığı bilinen Kate Middleton, tenis yıldızı Emma Raducanu ile dostluk maçı da yapıyor. Ailesiyle birlikte de hareket etmeyi bırakmayan Middleton, fırsat buldukça hep birlikte yürüyüşe çıkıyor ve bisiklete biniyorlar.

YORUM YAP

RÖPORTAJLAR TÜMÜ

haber yazılımı | Copyright © 2024