×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Gündem Ekonomi Sağlık Spor Türk Dünyası Kültür Sanat

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri E-gazete Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Erdoğan: Kardeşim Aliyev’e Teşekkür Ediyorum

Türk Devletleri Teşkilatı Olağanüstü Zirvesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde, "Afet-Acil Durum Yönetimi ve İnsani Yardım" teması ile Ankara'da düzenleniyor.

Gündem Dünya Türkiye Türk Dünyası Azerbaycan Özbekistan Kırgızistan Türkmenistan KKTC 16/03/2023 13:55 16/03/2023 13:55

A- A+

Türk Devletleri Teşkilatı Olağanüstü Zirvesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde, "Afet-Acil Durum Yönetimi ve İnsani Yardım" teması ile Ankara'da düzenleniyor.

Azerbaycan'ın teklifi üzerine düzenlenen zirveye Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov, Dönem Başkanı Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile gözlemci ülkeleri temsilen KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Macaristan Başbakanı Viktor Orban ve Türkmenistan Milli Konseyi Halk Maslahatı Başkanı Gurbangulu Berdimuhamedov katıldı.

 

"Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum"

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan zirvede 1Türkiye'de 6 Şubatta yaşanan deprem felaketinin ardından bir araya geldik. Bir araya gelmek için çağrıda bulunan kardeşim Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum. Bu felaketin yaralarını sarmak için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Dost ve kardeş ülkelerin de desteği ile deprem bölgesini yeniden ayağa kaldıracağız. Biz depremin yaralarını sarmaya çalışırken bir de sel felaketi ile karşı karşıya kaldık. Türk dünyası yardıma koşanların ilk sıralarında yer aldı. Arama kurtarma ekipleriniz bir çok vatandaşımız kurtardı. Gönderdiğiniz Sahra hastaneleri, çadırlar tüm vatandaşlarımıza yuva oldu. Aziz Milletim bu yaptıklarınızı unutmayacaktır.” Dedi.

YORUM YAP

RÖPORTAJLAR TÜMÜ

haber yazılımı | Copyright © 2024