×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Gündem Ekonomi Sağlık Spor Türk Dünyası Kültür Sanat

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri E-gazete Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Elçi Haber’den KOM Daire Başkanı’na Ziyaret

Emniyette Bir Aksaçlı Mahmut Çorumlu Kimdir ?

Gündem Türkiye 04/12/2021 12:05 04/12/2021 12:10

A- A+

Genel yayın yönetmenimiz Soner Güncan; Cumhuriyet tarihinin en büyük nitelikli ve başarılı operasyonlarına imza atan emniyetteki FETÖ’cü artıklarını başarıyla temizleyen ömrünü bu vatan için vakfetmiş yurtiçi ve yurtdışında makamını en iyi şekilde temsil eden emniyetin AKSAÇLI lakaplı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire başkanı Mahmut Çorumlu’yu makamında ziyaret etti. İkili baş başa uzun süre sohbet etti, güçlü devlet ve büyük Türk milleti vurgusunun yapıldığı sohbette Elçi Haber’in genel yayın politikası da konuşuldu. Elçi Haber Ailesi olarak Sayın Çorumlu’ya ve evlatlarım dediği Türk Polis Teşkilatı mensuplarına gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyoruz.     

Mahmut Çorumlu Kimdir ?

Mahmut Çorumlu, 1968 yılında Afyonkarahisar’ın Emirdağ İlçesinde doğdu. Eskişehir’in yetiştirdiği her zaman gurur duyduğu bir birey olarak topluma örnek şahsiyeti ile ve mesleki başarılarıyla gönüllerdeki yerini aldı. Polis koleji ve polis akademisinden mezun olup Ankara Emniyet Müdürlüğünde göreve başladı. Birçok İl Emniyet Müdürlüğünün yanı sıra Fildişi sahillerinde de görev alan Çorumlu, Polis Teftiş Kurulu Başkanlığı görevinin ardından Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü yaptı. 2019 yılında KOM Daire Başkanlığı görevine atanan Çorumlu evli, 2 çocuk babasıdır ve iyi derecede Fransızca bilmektedir.

Efsane Müdür Şehit Gaffar Okkan’la Kars’ta uzun yıllar birlikte görev yapmış, Okkan ekolünün bir temsilcisi olarak görev yaptığı kentlerde vatandaşlarla iç içe çok önemli projelere imza atmıştır.

1999 yılında FETÖ hakkında rapor hazırlayan ekibin içinde yer alarak FETÖ’nün “İslam ve Türk tarihindeki din görünümlü isyanların en sinsi en tehlikeli ve en büyük fitnesi” uyarısıyla yapılanmanın boyutlarına dikkat çekmiştir.

17-25 Aralık sonrası KOM Daire Başkan Yardımcısı olan Çorumlu, FETÖ artıklarını emniyetten sildi attı. Aksaçlı müdür, örgütün teolojik ve felsefi yönünü bilen sayılı uzmanlardan birisi haline geldi.

Şehit Altuğ Verdi ve Şehit Muhsin Yazıcıoğlu ölümlerine ilişkin soru işaretlerinin giderilmesi adına dosyaları tekrar açtı. KOM Daire Başkanlığı koordinesinde Cumhuriyet tarihinin en büyük nitelikli ve başarılı operasyonlarına imza attı.

İstihbaratçı kimliğiyle de tanınan Çorumlu, yıllar içerisinde entelektüel kişiliği ve devlet yanlısı tavrı nedeniyle AKSAÇLI olarak anılıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=9mgfwFRWAHY

 

YORUM YAP

RÖPORTAJLAR TÜMÜ

haber yazılımı | Copyright © 2024