×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Gündem Ekonomi Sağlık Spor Türk Dünyası Kültür Sanat

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri E-gazete Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Devlet Bahçeli'den karne hediyesi

Ülkü Ocaklarından 50.000 odak 23 anlayarak hızlı okuma yazılımı

Yaşam Türkiye 20/01/2022 14:23 20/01/2022 14:24

A- A+

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yarıyıl tatiline hazırlanan öğrencilere karne hediyesi olarak Odak2023 anlayarak hızlı okuma yazılımı hediye edeceklerini duyurdu.

MHP Lideri Devlet Bahçeli adına hediye edilecek Odak2023 ile öğrencilerin eğitimlerine katkı sağlamak amaçlanıyor. 

Yarıyıl tatiline az bir süre kala takdir ve teşekkür alan öğrencilere karne hediyesi olarak Ülkü Ocakları olarak 50 bin adet Odak2023 dağıtacaklarını belirten Genel Başkan Yıldırım: ‘’Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi adına Türk gençliğine karne hediyesi olarak Odak2023 dağıtacağız. Gençlerimiz karne hediyelerini kendilerine en yakın Ülkü Ocaklarına giderek temin edebilirler’’ dedi. 

Genel Başkan Yıldırım paylaşımında, "Kıymetli gençler, karneleri almaya günler kaldı.

Yarıyıl tatiline kadar pandemi şartları altında okullarınızda yer aldınız, derslerinize sıkı sıkıya sarıldınız ve nihayet emeğinizin karşılığını alma vakti geldi.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin, Türk gençliğine karne hediyesini bizler de sizler için hazırladık. 50 Bin adet Odak2023 Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımını Türk gençliğine ulaştırıyoruz. Odak2023 hediyeleriniz yola çıktı.

Takdir ve Teşekkür alan her bir gencimiz karnelerini alınca, bulundukları il ve ilçe Ocaklarımıza giderek Odak 2023’e sahip olabilir.

Odak2023 okuma hızını artıran, odaklanma seviyesini yükselten ve Türk gençliğine sınavlarında başarı sağlayan bir eğitim programıdır.

Odak2023 kullanan öğrenciler derslerinde büyük oranda başarı sağlarlar, liseye ve üniversiteye giriş sınavlarında da bu dönem büyük başarılar kazanacağını söyleyebiliriz.

Bu doğrultuda, öğrenciler daha başarılı olsun ve geleceğe emin adımlarla yürüsün diye ODAK2023’0 Türk gençliğine Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli adına armağan ediyoruz.

Haydi gençler, karne hediyenizi almak için sizleri Ülkü Ocaklarına davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

RÖPORTAJLAR TÜMÜ

haber yazılımı | Copyright © 2024