×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Gündem Ekonomi Sağlık Spor Türk Dünyası Kültür Sanat

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri E-gazete Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Başkurdistan Özerk Cumhuriyeti'nin başkenti Ufa'da zincirleme kaza: 1 ölü, 18 yaralı

Başkurdistan Özerk Cumhuriyeti’nin başkenti Ufa’da kar fırtınası nedeniyle 22 araç birbirine girdi.

Gündem Türk Dünyası 27/12/2021 12:59 27/12/2021 12:59

A- A+

Başkurdistan Özerk Cumhuriyeti’nin başkenti Ufa’da kar fırtınası nedeniyle 22 araç birbirine girdi. Söz konusu zincirleme kazada 1 kişi hayatını kaybederken 18 kişi ise yaralandı.

Rusya’ya bağlı Başkurdistan Özerk Cumhuriyeti’nin başkenti Ufa’da, hızı saatte 20 kilometreye ulaşan kar fırtınası nedeniyle zincirleme kaza meydana geldi. Hava sıcaklığının -20’lere ulaştığı şehrin Orenburg otoyolu istikametinde de kar fırtınasından ötürü bazı araçlar kontrolünü kaybetti. Aralarında tır, kamyon, otobüs ve otomobillerin de bulunduğu araçlar hem fırtına hem de görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle birbirine girdi.

1 ÖLÜ 18 YARALI
Yaşanan zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 18 kişi de yaralandı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma aracı ulaştı. Otoyolun trafiğe kapatılmasının ardından, kazaya karışan araçlarda bulunan kişiler, ekipler tarafından kurtarıldı. Yaralanan 18 kişi hastaneye sevk edildi.

YORUM YAP

RÖPORTAJLAR TÜMÜ

haber yazılımı | Copyright © 2024